آموزش برنامه GPS Essentials نرم افزار ناوبری اندروید (قسمت اول)

0
6080
جهت یابی کوه پلاس

صفحه شروع:

پس از لمس آیکون و شروع برنامه با صفحه ای رو به رو می شویم که میانبر کلیه قابلیت های برنامه در آن قابل مشاهده و دسترسی است.

برخی از قابلیتهای برنامه به اطلاعاتی که از پیش در نرم افزار ذخیره شده اند مربوط هستند، پس در مرحله شروع کار با برنامه احتمال دارد با اشاره روی برخی امکانات برنامه با صفحات خالی مواجه شویم.

 

همچنین در تمامی صفحات برنامه با لمس نقطه چینهای قابل مشاهده در بالا سمت راست دسترسی سریع به یک میانبر کوچک برای راهنما، گزارش خطا و تنظیمات برنامه امکانپذیر خواهد بود و همچنین در سمت چپ برنامه با لمس کشویی (چپ به راست) ، نوار ابزار دسترسی به کلیه قابلیتهای برنامه  قابل دسترس خواهد بود.

 

 

 

  میانبرهای قابل دستیابی به واسطه لمس نقطه چین بالا سمت راست (تصویر بالایی) و نوار دسترسی کشویی(تصویر وسطی و پائینی)

مانند سایر برنامه ها در سیستم عامل اندروید پس از ورود به هر یک از قسمتهای برنامه می توانیم با فشردن کلید بازگشت (Back) به صفحه اصلی باز گردیم. ذیلا به توضیح قسمتهای کاربردی برنامه می پردازیم:

داشبورد:

این قسمت از برنامه یک صفحه گسترده برای قراردادن فیلدهای اطلاعاتی مختلف در زمینه ناوبری در اختیار کاربر قرار می دهد. در ابتدای نصب برنامه پس از ورود به این قسمت با یک صفحه خالی مملو از فیلدهای متعدد مواجه می شویم. با لمس هر یک از این قسمتها جدولی باز می شود که فهرست کلیه فیلدهای اطلاعاتی که نرم افزار در اختیار کاربر قرار می دهد را شامل می شود. کلیه قسمتهای موجود با توجه به نیازهای کاربر قابل تنظیم و خصوصی سازی است و همانند سایر نرم افزارهای صفحه گسترده در این صفحه امکان ورود فیلدهای اطلاعات به صورت نامحدود وجود دارد؛ فقط کافیست صفحه را به راست یا به پایین حرکت دهیم تا با جاهای خالی بیشتر جهت قرار دادن فیلدهای مورد نیاز مواجه شویم.

 

 

صفحه داشبورد در ابتدای نصب به صورت خام (تصویر بالا) و پس از اضافه شدن فیلدهای اطلاعات (تصویر پائین)

فیلدهای اطلاعاتی زیادی در این قسمت قابل دسترس هستند که از این میان می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

Location Provider: نشاندهنده سیستم فراهم کننده موقعیت است که می تواند GPS؛ یا شبکه مخابراتی (Cell) و یا حتی اینترنت بی سیم (WiFi) باشد؛ عملا به این طریق خواهیم دانست در حال حاظر دستگاه از چه سیستم سخت افزاری و نرم افزاری جهت موقعیت یابی بهره می برد.

Accuracy : دقت موقعیت یابی است که همانند گیرنده های جی پی اس شعاع دایره ای که مرکز آن به عنوان موقعیت فعلی دستگاه اعلام می شود (و ما در جایی از محدوده داخلی این دایره قرار داریم) را اعلام می نماید .

Latitude/Longitude : طول و عرض جغرافیایی موقعیت فعلی دستگاه.

Position: موقعیت فعلی دستگاه با فرمت قابل تنظیم در قسمت Setting.

Altitude: ارتفاع دستگاه

Speed : سرعت لحظه ای دستگاه

و ده ها مورد دیگر که به فراخور نیاز قابل دسترسی است

دوربین:

یکی از نقاط بارز قدرت و از شاخصه های تفاوت این نرم افزار با سایر نرم افزارها و حتی با گیرنده های دستی جی پی اس در قسمت دوربین قرار دارد.

نمایش قسمتهای مختلف صفحه نمایش در قسمت دوربین

این صفحه قسمتی که در آن می توان یک تصویر HUD  و یا اصطلاحا صفحه نمایش سر بالا (چیزی شبیه آنچه در هواپیماهای نظامی به کار گرفته می شود تا از فواصل دور اهداف قابل روئیت باشند) را در تلفن همراه داشت و به وسیله آن موقعیت اهداف دور و یا غیر قابل روئیت را در دنیای پیرامون به صورت یک ترکیب واقعیت مجازی مشاهده نمود.

نمونه عملی از تصاویر تهیه شده توسط دوربین برنامه

 

قطب نما :

در این صفحه یک قطب نما در اختیار ما قرار می گیرد که علاوه بر نمایش شمال مغناطیسی، راستای هدف و چند فیلد اطلاعاتی کوچک را نیز در بر می گیرد.

قسمتهای مختلف در صفحه قطب نما

 

 نمونه ای عملی از نمایش صفحه قطب نما

افزودن دیدگاه

لطفا دیدگاه خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید

3 × چهار =