آیا تا به حال هنگام طبیعتگردی مچ پایتان گرفته است؟ بریدن دستتان چطور؟ این حوادث جزئی در راه گاهی به مسائل بزرگی تبدیل میشوند که مسیر شما را تغییر میدهند. دانستن اینکه در جعبه کمک های اولیه چه چیزهایی قرار دهید و یا چگونه از آنها استفاده کنید، به شما کمک میکند تا بهتر با حوادث روبرو شوید. بسیاری از ما این جعبه را به صورت آماده تهیه میکنیم اما باید صادقانه بگوییم که این جعبه پر از وسایل بیکیفیت است که شاید به کار ما نیاید، پس بهتر است که خودمان آن را تهیه و آماده کنیم.
چرا در گردش به جعبه کمکهای اولیه نیاز داریم؟
هنگامی که به گردش و پیادهروی میروید، باید منتظر بهترینها باشید اما باید برای اتفاقات غیرمنتظره هم آماده باشید. اتفاقاتی که در انتظار شما است، بسته به جایی که به آن سفر میکنید میتواند متفاوت باشد. بسته بندی خوب جعبه کمکهای اولیه گاهی اوقات حتی میتواند جان شما را نجات دهد. شما باید توانایی استفاده از وسایل موجود در جعبه کمکهای اولیه را هم داشته باشید.
وسایل ضروری در جعبه کمکهای اولیه
- آنتی اسید: برای کمک به مشکلات معده
- پماد آنتیبیوتیک: برای جلوگیری از آلوده شدن خراش و بریدگیها
- قرص ضد اسهال: برای درمان اسهال
- آتی هیستامین: برای درمان واکنشهای آلرژیک
- دستمال ضدعفونی کننده: برای تمیز کردن و ضدعفونی کردن جای زخم
- باند و گاز پانسمان: برای بستن جای بریدگی و زخم
- قرصهای الکترولیتی: برای جبران آب از دست رفته بدن
- پماد گزیدگی: برای تسکین درد و خارش نیش حشرات
- دستکش: برای جلوگیری از تماس مستقیم دست با جراحت
- چسب: برای بستن باند و گاز
- قرص آسپرین، ایبوپروفن و استامینوفن: برای تسکین درد
- کیسه پلاستیکی: در هر موردی به کار شما میآید
- قیچی: برای برش باند
- موچین: برای خارج کردن خار
شما ممکن است با توجه به نیازهای خود، نیاز به تغییراتی در این فهرست داشته باشید. حتما داروهای شخصی خود را نیز به این فهرست اضافه کنید.
چگونه وسایل را بستهبندی کنیم؟
سادهترین راه، خریدن یک جعبه کمکهای اولیه است. بدین ترتیب شما یک محفظهی محکم برای نگهداری از وسایل دارید. این جعبه باید سبک، قابل حمل، مقاوم در برابر آب و کوچک باشد. میتوانید برای نگهداری از قرصها از جعبهی مخصوص قرص که دارای تاریخ و برچسب نام قرص است، استفاده کنید.
میزان وسایل به چه چیزی بستگی دارد
شما باید برای میزان وسایلی که در جعبه کمک های اولیه قرار میدهید هم برنامهریزی داشته باشید:
ابتدا باید در نظر بگیرید که قرار است چند نفر از این وسایل استفاده کنند. با توجه به تعداد افراد، وسایل موجود را زیادتر یا کمتر کنید.
چند ساعت یا چند روز قرار است به گردش بروید و پیادهروی داشتهباشید. هرچه تعداد روزها بیشتر باشد، شما نیز به وسایل بیشتری نیاز خواهید داشت.
میزان مسیری که طی میکنید و از شهر و اورژانس دور میشوید هم در میزان وسایل تاثیرگذار است. هرچقدر دورتر باشید به وسایل بیشتری نیاز خواهید داشت.
بررسی جعبه کمکهای اولیه
ممکن است یک جعبه کمکهای اولیه مناسب تهیه کرده باشید اما فراموش کنید که آنرا درون کوله پشتی بگذارید یا وسایل آن قدیمی و فاسد شده باشند. برای هر سفر باید وسایل جعبه را بررسی کنید و تاریخ آنها را چک کنید. قطعا وسایل فاسد هیچ کمکی به شما نخواهند کرد.
مهارت استفاده از وسایل را یاد بگیرید
داشتن مهارت در استفاده از وسایل جعبه کمکهای اولیه به اندازه همراه داشتن خود جعبه مهم است. بهتر است قبل از سفر، دورههای مربوط به استفاده از این وسایل را بگذرانید تا در صورت نیاز بدانید که چگونه از آنها استفاده کنید.